• Alles over spiritualiteit

Spiritueel bij orakelvraag

Bel DIRECT voor Spiritueel advies: 0909-999-8-999 (80cent p/m)

Wikipedia over Spiritualisme :
Spiritualisme, afgeleid van het latijnse spiritus (geest), komt in drie domeinen voor, het filosofische, het theologische en het occulte domein.
In de filosofie is het een weinig gebruikt synoniem van ontologisch of metafysisch idealisme.
In de theologie is het de grondhouding die een direct contact tussen de ziel en God als primair ziet, zonder tussenkomst van bemiddelende figuren, teksten of rituelen.
Als occulte term is spiritualisme een synoniem van spiritisme.

Het adjectief spiritueel, eveneens afgeleid van het latijnse spiritus (geest), houdt meestal geen rechtstreeks verband met spiritualisme, maar verwijst naar spiritualiteit, een innerlijke ervaring van (religieuze) zingeving.Ontdek je innerlijke 'ik'

Veel afgeleid? Stress? Mis je iemand? Kom tot het innerlijke in jouw met een raadgevend gesprek. Bij orakel vraag is veel bespreekbaar en staan wij klaar voor professioneel advies.

Spiritualiteit en meer

Alles op gebied van spiritualiteit is bij ons bespreekbaar. Dit zijn geheel discrete 1 op 1 gesprekken tussen u en onze consulent. Volg advies raadzaam op voor het beste resultaat.

Orakelvraag is beschikbaar

Al uw toekomstige vragen op gebied van liefde, geluk, financieel, gezondheid of relatie kunnen door onze astrologen worden beantwoord. Wacht niet en neem nu contact op voor info.